Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

onsdag 13 juni 2018

Tillbakablick från 3A

Tänk att det nu gått 3 år sedan den där augustidagen när vi startade upp arbetet tillsammans med era barn. Tiden har ju gått väldigt fort.


När man frågar era barn om vad de minns av de här åren så kommer många olika saker på tal. Flera minns den första skoldagen, att det minsann var lite pirrigt. Några kommer ihåg hur vi i första klass övade på att skriva bokstäver och siffror.

En fantastisk minnesbank är vår portfoliopärm, den har eleverna fått med sig hem idag. I den kan man se vilken utveckling era barn har gjort, hoppas att den blir ett fint minne för er alla från de första åren i skolan.

Vi minns också…
  Resorna till Finspång, vad roligt att vi kunnat genomföra dem, kul också för oss att få visa upp delar av Mias och min hemort.

  Badhuset, under 11 veckors tid fort vi fram och tillbaka till simträningen.

  Skolarbetet, fortfarande så imponerad av all nyfikenhet, intresse, kreativitet och driv som finns hos era barn. Fantastiskt!

Det har såklart varit roliga och lärorika år. Vi vill tacka er alla för ett gott samarbete och önska er en härlig sommar!

Stort tack från Johanna, Mia och Kevin

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar