Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

torsdag 7 juni 2018

FB Veckobrev v. 23-24

På Idrotten lekte barnen olika lekar uppe på Skalmansgårdens gräsmatta. I Bild/teknik/natur knåpade vi till små fina getingar och de sitter uppe på väggen till grupprummet.
Dagen i Folkparken började med spårvagn till Färgargården där gick vi av och promenerade över bron vid fängelset. Spännande vid Dragsområdet med allt forsande vatten. Vi stannade och pratade om gamla Norrköpings historia, fråga era barn.


Vi hade en varm och rolig dag med mycket lek och ätande av matsäcken. Ganska jobbigt tyckte en del att bära sin egen packning, att tänka på till en annan gång att de  har sin packning i en ryggsäck och inga påsar.

Vi fortsätter att städa och plocka hem våra saker. Skicka gärna med en extra påse i väskan så de kan få med sig sina saker som ska hem.

Måndag 11/6. är det Skarpiaden på Borgsmo IP .Vi träffas i klassrummet som vanligt.Vi får grillad korv och dryck till lunch,en liten matsäck är bra om barnen har med sig.Kom ombytt med bra skor,kläder efter väder.

Onsdag har vi födelsedagskalas för de som fyllt under vårterminen och i sommar.

Torsdag avslutning kl9.00 Barnen kommer som vanligt till klassrummet kl8.15.
Efter avslutningen samlas vi tillsammans en stund och de som är lediga efter går hem och de som behöver frita är kvar.

  Trevlig Helg Maja och Monica


Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar