Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 8 juni 2018

1B Sista veckobrevet för Vt- 18


Hej,

Nu går vi snart in på sista veckan och eleverna börjar bli klara i sina arbetsböcker. De har också bland annat spelat brännboll, spelat sällskapsspel och arbetat i par med en matte uppgift i att skapa ett hus med jämna och udda tal.
Till onsdag nästa vecka är det bra om barnen har med sig en plastpåse, vi ska tömma lådorna och städa i klassrummet.

Vi saknar några lappar om godkännande av bilder/filmer. Lämna in snarast!

Nästa vecka på måndag är det Skarpiaden för hela skolan. Eleverna får ha med sig fika och glöm inte en extra vattenflaska. Mer information finns på bloggen gällande åk F-3.

På skolavslutningen nästa torsdag börjar eleverna som vanligt kl. 8.00 i klassrummet, där kommer vi också önska varandra trevlig sommar. Så efter den gemensamma avslutningen på gården får man direkt gå hem. Den gemensamma sommaravslutningen sker kl 9.00- ca 9.45 på skolgården. Därefter frita för dem som behöver. Välkomna!

Vi vill tacka er föräldrar för ett gott samarbete det här läsåret och vi ser fram mot nästa läsår. En ny förändring på skolan är att lågstadiet kommer att ingå i samma spår, Kupolen. Vi har kvar vårt klassrum.

Höstterminen börjar igen måndag den 20 augusti kl. 8.00-13.20!

Ha en skön sommar!

Cissi & Pernilla

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar