Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 8 juni 2018

1A Veckobrev v.23

Hej,

Nu går vi snart in på sista veckan och eleverna börjar bli klara i sina arbetsböcker.
Till onsdag nästa vecka är det bra om barnen har med sig en plastpåse, vi ska tömma lådorna och städa i klassrummet.

Nästa vecka på måndag är det Skarpiaden för hela skolan. Eleverna får ha med sig fika och glöm inte en extra vattenflaska. Mer information finns på bloggen gällande åk F-3.

På skolavslutningen nästa torsdag börjar eleverna som vanligt kl. 8.00 i klassrummet, där kommer vi också önska varandra trevlig sommar. Så efter den gemensamma avslutningen på gården får man gå hem direkt. Den gemensamma sommaravslutningen sker kl 9.00- ca 9.45 på skolgården. Därefter frita för dem som behöver. Välkomna!

Vi vill tacka er föräldrar för ett gott samarbete det här läsåret och vi ser fram mot nästa läsår. En ny förändring på skolan är att lågstadiet kommer att ingå i samma spår, Kupolen. Vi kommer att flytta in i, vad som är nu, 3A's klassrum. 

Höstterminen börjar igen måndag den 20 augusti kl. 8.00-13.20!

Ha en skön sommar önskar
Jacob, Albin och Johan


Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar