Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

måndag 4 juni 2018

1A Information om tisdagen 5/6

Hej!
I morgon tisdag kommer vi att gå till en lekplats i Ektorp för att göra lite aktiviteter tillsammans, till exempel brännboll, frisbee och lekar. Detta gör vi dels för att det är en trevlig sak att göra inför skolavslutningen men även för att de ska få träna på samarbetsövningar som vi annars tränar mycket på.

Ni för gärna packa med någon extra frukt då vi kommer att äta något senare än vanligt. Det är bra om era barn får i sig lite extra energi.

Efter lunchen kommer vi att ha idrottsteori i klassrummet vilket betyder att ert barn inte kommer att behöva ha med sig idrottskläder. Det kommer att handla om bland annat motorik.

Hälsningar 
Jacob, Albin och Johan

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar