Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 18 maj 2018

Veckobrev v. 20 för 3A


Hej!
Vilka härliga sommardagar har vi haft! Nu börjar det närma sig sommarlov vilket också märks på eleverna. Vi har en del saker kvar som vi ska göra vad gäller skolarbetet och vi har en del roliga utflykter att se fram emot.


I måndags hade vi Möjligheternas dag. Eleverna fick testa på hur det känns ha olika förutsättningar i olika aktiviteter. t.ex. att ha nedsatt syn och motorikövningar.

Vi vill också tacka för en trevlig kväll på Skarphagsskolans dag!

Nästa vecka börjar vi med samtalen, eleverna har fått förbereda sig här i skolan och de har även fått med sig portfoliopärmen hem. Glöm inte att ta med den till samtalet!

Vi har ett par kapitel kvar i läsläxan. Eleverna läser kapitel 27 till tisdagen den 22 maj och kapitel 28 till den 29 maj. Sedan läser vi det sista kapitlet här i skolan. Boken lämnas alltså in den 29 maj.

I matematiken arbetar vi på med mätningar, vi övar på dm, cm och mm. Vi kommer även träna lite mer på multiplikationstabellerna.

Igår skickade vi ut informationen om skolresan tillsammans med en ledighetsansökan.
Vi skickade även ut information kring utflykten som vi ska göra den 30 maj.


V. 21
Måndag: Slöjd
Tisdag: Läsläxa
Onsdag: Utflykt på fm, idrott
Torsdag: Idrott
Fredag:

V. 22
Måndag: Slöjd
Tisdag: Läsläxa, boken lämnas in.
Onsdag: Utflykt, se separat information.
Torsdag: Skolresa
Fredag: Skolresa


johanna.thoren@norrkoping.se

Telefon årskurs 1-3: 072 – 574 99 27
Telefon fritidshemmet Paviljongen : 072 – 584 34 67

Sjukanmälan gör ni till Dexter: 011 444 14 96Vi önskar er en trevlig helg!

Johanna och Mia

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar