Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 4 maj 2018

Veckobrev 3A v. 18


Hej!

Idag har varit ute i området och plockat skräp, vi hittade en hel del som vi nu sorterat. Vi har även varit ute och lekt tillsammans och avslutat med att grilla hamburgare till lunch. Härligt att vädret blev så bra som det blev!


Vi har nu två nationella prov i matematiken kvar att göra, de gör vi måndag och tisdag nästa vecka. Jag påminner om att vi har visning av proven torsdagen den 17/5 kl. 14.30-17.00.

Just nu har vi fullt upp med att göra klart arbetet kring forntiden. Eleverna arbetar i grupper och de har fått ansvar för olika områden som handlar om hur man levde under stenåldern. Det här kommer de få spela upp med sina ”stenåldersdockor” som de har gjort. De har planerat upp manus och förbereder sig nu för att spela upp små scener. Ni kommer att få ta del av det här på Skarphagsskolans dag. Det är så roligt att se vilket arbete era barn lägger ner på det här!

V. 19
Måndag: Slöjd
Tisdag: Läsläxa
Onsdag: Idrott
Torsdag: Ledigt
Fredag: Ledigt

V. 20
Måndag: Möjligheternas dag
Tisdag: Läsläxa, Skarphagsskolans dag
Onsdag:
Torsdag: Visning nationella prov kl. 14.30-17.00.
Fredag:johanna.thoren@norrkoping.se

Telefon årskurs 1-3: 072 – 574 99 27
Telefon fritidshemmet Paviljongen : 072 – 584 34 67

Sjukanmälan gör ni till Dexter: 011 444 14 96Vi önskar er en trevlig helg i solen!

Johanna och Mia

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar