Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

onsdag 9 maj 2018

Veckobrev 1A v.20-21

Hej på måndag kommer vi att ha möjligheternas dag där samtliga klasser kommer att delta i. Elever kommer att delas in i grupper och kommer att få gå runt i olika stationer under dagen. Vi kommer att ha idrott denna dag, 14/5.



På tisdag är det Skarphagsskolans dag kl. 15.30-17.30!
Program/öppet hus på vad man kan göra på skolan kommer att sättas upp i korridorer och det finns även ett inlägg på bloggen om vad de olika klasserna kommer att göra. Vi kommer bland annat att visa upp lite bondgårdsarbete och faktatexter. Glöm inte att ta med egen fikakorg.

Från och med nästa vecka fram till sommarlovet kommer eleverna att få hem en läsförståelseuppgift nu när vi har läst klart den magiska kulan. Har ni inte läst klart boken och svara på alla sidor i läxboken så har ni till nästa vecka på er att göra klart. Böckerna behöver komma tillbaka till skolan till nästa vecka.

Lite information kring klassens bondgårdsbesök onsdagen den 30 maj.
Eleverna kommer att erbjudas lunch från både skolan och bondgården. Viktigt att tänka på är att barnen har med sig oömma kläder och stövlar och en vattenflaska. Vid utflykter är det alltid bra att ha med en ryggsäck, om man har det hemma. Vi kommer att åka buss fram och tillbaka till bondgården. Vi kommer att sluta dagen lite senare än vanligt och vi beräknas vara tillbaka till ca. 13.45.

Vecka 20
Måndag: Möjligheternas dag 8-11. Idrott
Tisdag: Idrott, Skarphagsskolans dag 15.30-17.30! Egen fikakorg.

Vecka 21
Måndag: Idrott
Tisdag: Idrott, Läsläxa tillbaka

Trevlig helg önskar vi 
som jobbar i 1A

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar