Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 25 maj 2018

Paviljongens planering v. 22

Under veckan har ombyggnaden av vår skolgård börjat, vi väntar spänt på hur det ska bli. I onsdags ordnade 2:or och 3:or lekar och aktiviteter, förskoleklassen har varit i skogen.

ERA BARN BEHÖVER HA TILLGÅNG TILL MUGG ELLER VATTENFLASKA (DÅ VI INTE HAR MÖJLIGHET ATT FÖRSE ALLA ELEVER MED DETTA), HANDDUK OCH BADKLÄDER ELLER OMBYTE. KEPS, HATT, SOLGLASÖGON OCH SOLSKYDD ÄR OCKSÅ BRA ATT HA.

MÅNDAG:
Vattenlekar ute - Limbo, Läckan, Vattenstafett med PET-flaskor.
Du behöver ha badkläder/ombyte och handduk 

TISDAG:
F-1 gympasalen för de som vill/ utelek
2:or planerar lekstationer till onsdagen
3:or gör sitt eget mellanmål

ONSDAG:
1:or går till skogen efter mellis, de elever som går hem innan kl.15.30 hämtas där (Lövstagatan uppför backen, rakt fram, korsning med gräsplätt och stig som leder in i skogen).
Lekstationer F och 2:or
3:or skolresa

TORSDAG:
1-2 går till Tuppenparken kl. 13.30, vi tar med mellis. Vi är tillbaka kl. 15.30, de elever som går hem innan hämtas där.
F är kvar på fritids
3:or skolresa

FREDAG:
Lek
Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka tillsammans

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar