Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 25 maj 2018

Kompledigt för elever i årskurs 4 och 5, v.22

Vi vill ge de elever som deltog under Skarphagsskolans dag efter skoltid kompensationsledigt för det skolarbete de gjorde denna eftermiddag. Årskurs 4 spelade upp sin musikal för både egna och andras föräldrar. Eleverna i årskurs 5 deltog i skolarbete med digitala verktyg i sina respektive klassrum. Eleverna kommer därför att få sluta efter lunch (12.20) på torsdag nästa vecka, alltså den 31 maj.

De elever som inte deltog i skolarbetet efter skoltid under Skarphagsskolans dag följer sitt ordinarie schema som vanligt på en torsdag och slutar 14.20. Vill du som vårdnadshavare att ditt barn inte ska vara kompledigt får hen självklart stanna kvar i skolan och sluta som vanligt. Meddela oss om ni vill att ert barn ska vara kvar i skolan. Hör av er till skolan om ni har frågor.

Vänliga hälsningar
Lärarna i åk 4 och 5

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar