Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 4 maj 2018

2A Veckobrev inför vecka 19 och 20

Hej!
Idag har vi haft Skräpplockardag. Eleverna hittade mycket skräp som vi sedan tillsammans sorterade. Vi passade på att äta ute på skolgården.
Det som serverades var hamburgare. Efter lunch skrev vi om vad vi kan göra för att inte belasta vår miljö. Idag har eleverna inte skrivit i Skoldagboken.  
Den här veckan har varit en kort skolveckan men vi har hunnit med en del ändå. Nu när vi arbetat färdigt med rymden i NO:n så har vi startat upp tekniken. Denna vecka har vi tittat på artefakter som skyddar både människor och saker. Tillsammans med Camilla har vi lärt oss mer om Oden och Tor. I matematiken har vi arbetat med geometri. Vi har tränat på begrepp och att använda linjal.
Nu har vi läst färdigt boken om ABC-klubben. Eleverna har inte fått någon ny läsläxa eftersom det är kortvecka nästa vecka också.
Den 15 maj är det Skarphagsskolans dag kl 15.30-17.30.
Trevlig helg!
Hälsningar
Lena, Karin och Annika
Vecka 19
Måndag: Idrott
Tisdag:
Onsdag: Idrott
Torsdag: Kristi himmelsfärds dag
Fredag: Lov
Vecka 20
Måndag: Möjligheternas dag
Tisdag: Skarphagsskolans dag kl 15.30-17.30
Onsdag: Idrott
Torsdag:

Fredag: 

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar