Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

onsdag 9 maj 2018

1B veckobrev 19-21

Hej,

På måndag har vi möjligheternas dag på skolan och samtliga klasser kommer att delta. Eleverna kommer att delas in i grupper och gå till olika stationer under förmiddagen.


På tisdag är det Skarphagsskolans dag kl. 15.30-17.30! Program/Öppet hus på vad man kan uppleva/göra på skolan kommer att sättas upp i korridorer. I vårt klassrum kommer eleverna t ex visa upp ett konstverk de skapat i grupp med begrepp och saga samt lite spel. Ta med egen fikakorg! Välkomna!

Eleverna får inga nya läxor till nästa vecka utan nya läxor ges ut nästa torsdag och fredag i läs läxa samt matematik. Flera elever har både läsbok och läxbok hemma. Ta med dem på måndag så jag kan rätta läxböckerna samt samla in läseböckerna. Nya läsläxan kommer att bli i pappersform med frågor till. Barnen skriver svar under frågorna på pappret. Fokus på nya läs läxan blir att träna på att tänka "mellan raderna". Jag presenterar nya läsläxan för eleverna nästa vecka.

Lite information kring klassens bondgårdsbesök tisdagen den 22/5. Eleverna kommer erbjudas lunch både från skolan och bondgården. Viktigt att tänka på är oömma kläder, stövlar och en vattenflaska. Vid utflykter är det alltid bättre med en ryggsäck, om man har hemma. Vi kommer att åka buss fram och tillbaka. Vi kommer att sluta skoldagen något senare den dagen ca kl. 13.45!


Vecka 20
Måndag: möjligheternas dag, idrott
Tisdag: Skarphagsskolans dag kl. 15.30-17.30! Välkomna!
Onsdag: idrott
Torsdag:
Fredag:

Vecka 21
Måndag: idrott
Tisdag: bondgådsbesök
Onsdag: idrott, Klassens vårfest kl. 17.00! Läs informationen som eleverna fick med sig hem. (Cissi och jag kommer och hälsar på lite senare då vi har möte 17-19!) 
Torsdag:läsläxa
Fredag: matteläxa
Trevlig helg! 
Cissi & Pernilla


Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar