Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 20 april 2018

Veckobrev 3A, v. 16

Hej!

Igår var det hushoppardag här på skolan. Dagen löpte på bra och alla var väldigt nöjda. De elever som var med Göran hade det också bra, de var iväg på en utflykt.


Som jag berättade på föräldramötet så rullar arbetet i klassen på bra. I arbetet med forntiden har vi nu kommit fram till bronsåldern. I tisdags gjorde eleverna lerskålar och de har även gjort ansikten av toarullar. De ska användas till ett teaterspel som handlar om hur man levde på stenåldern.

På fredag den 4 maj kommer vi att plocka skräp i närområdet. Vi kommer sedan vara ute på skolgården tillsammans med hela F-3 och grilla hamburgare till lunch. Hoppas på fint väder!

Sätt upp er på en tid till utvecklingssamtal om ni inte redan gjort det.

V. 17
Måndag: Slöjd
Tisdag: Läsläxa (till 2/5)
Onsdag: Idrott
Torsdag: Idrott
Fredag: Veckans ord

V. 18
Måndag: Ledigt
Tisdag: Första maj
Onsdag: Läsläxa, idrott
Torsdag: Idrott
Fredag: Skräpplockardag F-3
johanna.thoren@norrkoping.se

Telefon årskurs 1-3: 072 – 574 99 27
Telefon fritidshemmet Paviljongen : 072 – 584 34 67

Sjukanmälan gör ni till Dexter: 011 444 14 96Vi önskar er en trevlig helg i solen!
Johanna och MiaSkarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar