Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 27 april 2018

Veckobrev 1A v.18-19

Hej!
Denna vecka har vi gjort om ordentligt i klassrummet. Eleverna har fått nya platser och vi har möblerat om. Barnen har fått pärmen så att de lättare ska kunna hålla reda på sina papper och böcker.Nästa vecka (18) kommer det inte att vara någon skoldag på måndag 30/4 samt tisdag 1/5. Fritidshemmet kommer att vara öppet på måndagen.

Det kommer att vara en miljödag fredag den 4/5. Vi kommer att vara på skolgården och städa upp skräp och sortera detta. Vi kommer att äta lunch ute om vädret tillåter.

Vecka 19 kommer det inte att vara någon skoldag på torsdag och fredag. Fritidshemmet kommer att vara öppet på fredagen.

V.22, onsdag 30/5 kommer vi i klassen att besöka en bondgård , Åkerby i Skärblacka. Mer information om detta kommer i nästa veckobrev.

Vecka 18

Måndag: Ingen skoldag. Fritidshemmet öppet.

Tisdag: Ingen skoldag.

Onsdag: Matematikläxan tillbaka.

Torsdag: Föräldramöte 17:30 - 18:30

Fredag: Miljödag.

Vecka 19

Måndag: Idrott

Tisdag: Idrott, Sista läsläxan tillbaka.

Torsdag: Röd dag.

Fredag: Ingen skola, Fritidshemmet öppet.
Trevlig helg och valborg 
Hälsningar Jacob, Albin och Johan

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar