Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 13 april 2018

Veckobrev 1A v.15-16

Hej alla! Det rullar på med utvecklingssamtalen. Alla har inte skrivit upp sig på lappen som sitter uppe utanför klassrummet. Vill ni boka in en tid för utvecklingssamtal så ta kontakt med Jacob via kontaktboken eller via mail.
Vi har arbetat klart med magiska kulan denna vecka och kan påbörja arbetet med att skriva berättelser och faktatexter samt att jobba mer med läsförståelseuppgifter.


Påminnelse!
Nästa vecka behöver barnen ha med sig en blomkruka eller dylikt med sig till skolan då vi kommer att plantera solrosfrön i dessa. Har man inte en blomkruka så fungerar det bra även med ett mjölkpaket om man klipper itu på mitten och tar med sig underdelen ursköljd till skolan.

Föräldramöte
Vi kommer att sätta in ett föräldramöte ganska omgående efter att utvecklingssamtalen är färdiga då vi känner att vi behöver få prata med er om hur läget är i klassen för tillfället. Just nu är det oroligt i klassen med många konflikter. Mer information kommer att läggas ut när vi vet vilken tid mötet kommer att äga rum.

Vecka 16
Måndag: Idrott, Fredagsboken tillbaka.
Tisdag: Idrott, Läsläxan tillbaka


Vecka 17
Måndag: Idrott, fredagsboken tillbaka
Tisdag: Idrott, läsläxan tillbaka


Vi önskar er en trevlig helg

Hälsningar Jacob, Johan och Albin

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar