Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 27 april 2018

Info om inbrott

Natten till idag fredag drabbades Skarphagsskolan av ett inbrott med tillhörande skadegörelse i idrottshallen. Bl.a. hade vattenkranar stått på och fyllt både idrottssalen och pojkarnas omklädningsrum med vatten. Det forsade ut genom ytterdörren när vi kom till skolan i morse. Förutom detta hade en glasruta till ett grupprum i huvudbyggnaden krossats. Polis har varit på plats
och sanering av våra lokaler pågår. Vi har pratat med eleverna om detta under dagen. För många blev det en chockartad upplevelse att se vad som hänt och många samtal har förts om varför någon vill förstöra på det här sättet.

Denna händelse påverkar förstås idrottsundervisningen. Från nästa vecka kommer vi att ha idrott utomhus, så ta med kläder för detta. Sannolikt kommer det ena omklädningsrummet vara obrukbart åtminstone nästa vecka men i värsta fall betydligt längre. Vi återkommer med info så fort vi vet något mera!

Vänligen,
Rektor Madeleine

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar