Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 23 mars 2018

FA veckobrev v.11-12

V 11 och 12
Hej alla föräldrar!
Ytterligare en vecka har fladdrat förbi. Nu längtar både barnen och vi efter våren. Vi hoppas att vi hittar några vårtecken när vi går till skogen idag. 

De här veckorna har vi börjat jobba med klockan. Vi har också uppmärksammat "Rocka sockorna" dagen den 21 mars, då vi lyfter alla våra olikheter till någonting positivt. Vi tittade på en film som handlade om Max som har Downs Syndrom, och vi sjöng en sång tillsammans som han och hans mamma har skrivit. Barnen ritade också varsin socka i olika färger och mönster som nu sitter på dörren till vårt klassrum.
Fadderverksamheten är igång med övergången från förskoleklass till årskurs 1. Det innebär att eleverna i årskurs 3 vid några tillfällen under våren kommer att träffa era barn och ha gemensamma aktiviteter. 
Den här veckan har vi börjat med den andra kartläggningen av Bornholm och det kommer att pågå under ett par veckor framåt.

V. 13
Mån       Idrott 08.00
Tis          Lekstund
Ons        Tema kroppen, våra sinnen
Tor         Skärtorsdag, Vi firar att det är påsk och har en liten påskfest. De som vill får klä ut sig till      påskgumma eller gubbe
Fre           Ledigt

V. 14
Påsklov


Trevlig helg!
Eva & Marie


Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar