Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

onsdag 7 mars 2018

Viktig information 5a och 5b inför vecka 11 och 12

Datorer till eleverna, badhusbesök, vinterkläder med mera

Här kommer viktig information om vad som händer de kommande veckorna. Eleverna kommer till exempel att få tillgång till varsin dator som ska användas i skolan.

Varma och tåliga kläder
Det vackra vintervädret gör att eleverna behöver ha varma och tåliga kläder för att kunna vara ute under delar av skoldagen. 

Badhuset på tisdag
Tisdagen den 13 mars åker vi till badhuset för att göra ett simprov, bada och ha kul. Eleverna ska simma sammanlagt 200 meter varav 50 meter ryggsim. De behöver också starta sin simning med hopp eller dyk från kanten. Vi kommer att vara tillbaka och äta skollunch i skolan. Badkläder, handduk, tvål behöver tas med och om man önskar en frukt eller macka kan man ta med det och en vattenflaska.

Biblioteket på torsdag
Vi åker till stadsbiblioteket den 15/3 för bokprat och lån av böcker. Alla kommer få ett personligt lånekort. 

Studiedagar
Det är studiedagar på kommunens skolor måndagen den 19 och tisdagen den 20 mars.Våra elever har då ledigt från skolan. 

Föräldramöte 22/3 kl. 18.00 
Med anledning av att alla våra elever ska få tillgång till varsin skoldator behöver vi kalla alla föräldrar till ett extra föräldramöte där vi går igenom vad som gäller. För att eleverna ska kunna komma igång  så fort som möjligt är det viktigt att varje elev har minst en förälder med på mötet.

Lärarstudent i klasserna
I klasserna har vi nu Pia Lövdal som är student från Campus Linköping. Hon gör sin avslutande praktik hos oss.

Vårterminens utvecklingssamtal
Vårens utvecklingssamtal kommer vi att lägga under dagtid under två dagar i april. Det är den 18 och 19 april och vi kommer att återkomma i början av nästa vecka med tillgängliga tider.

Hälsningar Camilla och Erik
Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar