Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 16 mars 2018

2A veckobrev vecka 11

Hej!
Rymden! Det är ett så tacksamt ämne att arbeta med. Eleverna visar ett stort intresse för allt vi pratar om. Igår redovisade de sina grupparbeten om planeterna.
De var jätteduktiga både på att tala inför gruppen och att lyssna när kamraterna redovisade. Det var så roligt när de i slutet på lektionen önskar att vi ska göra ett liknande arbete med ett annat tema.
Den 27 april åker vi till Visualiseringcenter för att lära oss ännu mer om rymden. Den dagen kommer vi att äta lunch ca en timme senare än vanligt. Vi åker dit med buss 119.
Eftersom vi åker iväg på tisdagen så blir det inte någon läsläxa till den 28 april. Läxan de får nästa vecka är till efter lovet. Läs gärna andra böcker hemma också. 
I torsdags fick eleverna med sig information hem angående vaccinering. Vår skolsköterska Monica vill att ni fyller i pappren och skickar med dem tillbaka till skolan.
Vecka 16 börjar vi med utvecklingssamtalen. Nästa vecka sätter vi upp en lista utanför klassrummet där ni kan boka tid. 
Trevlig helg!
Hälsningar
Lena, Karin och Annika
Vecka 12
Måndag: Studiedag
Tisdag: Studiedag
Onsdag: Idrott, läsläxa
Torsdag: NO ute
Fredag:
Vecka 13
Måndag: Idrott
Tisdag: Vi åker till Visualiseringscenter
Onsdag: Idrott
Torsdag:

Fredag: Långfredag
Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar