Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

fredag 24 november 2017

Veckobrev 3A v. 47

Hej!
Nu går veckorna verkligen fort, snart är det dags för julfesten, eleverna planerar sina framträdanden och vi övar för fullt. Den 6/12 kl. 18.00 är det dags!


Vi har även fått en förfrågan på ett till framträdande den 15/12 som vi tackat ja till. Mer information kring det kommer.

Förra veckan var det barnboksveckan. Det uppmärksammade vi på flera sätt. Eleverna fick en läsutmaning; att läsa så många sidor som möjligt under läspassen. De läste sammanlagt 767 sidor, bra jobbat! Vi har också bekantat oss med olika svenska författare och eleverna har läst olika böcker om Alfons. Vi har även skrivit dikter som handlat om Alfons. De sitter uppe inne i matsalen, gå gärna förbi och titta.

Kul att se att flera elever använder Nomp! Nya uppgifter lägger jag ut i slutet av varje vecka. Den här veckan har jag dock endast förlängt datumet.

Den här veckan var sista läxan i veckans ord för den här terminen. Sista läsläxan är till den 5 december, då lämnar eleverna böckerna här i skolan.V. 48
Måndag: Slöjd
Tisdag: Läsläxa kapitel 13
Onsdag: Idrott
Torsdag: Idrott
Fredag:

V. 49
Måndag: Slöjd
Tisdag: Läsläxa kapitel 14, boken lämnas in i skolan.
Onsdag: Idrott. Julfest!
Torsdag: Idrott.
Fredag:


johanna.thoren@norrkoping.se

Telefon årskurs 1-3: 072 – 574 99 27
Telefon fritidshemmet Paviljongen : 072 – 584 34 67

Sjukanmälan gör ni till Dexter: 011 444 14 96Vi önskar er en trevlig helg!
Johanna och MiaSkarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar