Skarphagsskolan är en kommunal grundskola och grundsärskola, inriktning träningsskola, med undervisning i årskurserna F-6. Vi har ett fritidshem med tre avdelningar. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt område i sydvästra delen av Norrköping. Med ledorden kärlek, ordning och framgång jobbar vi för att ge alla våra elever en bra start i livet och en god utbildning.

söndag 26 november 2017

Vecka 48 i klass 5A och 5B

Veckorna går och i och med nästa kommer vi att vara inne i december. Nästa vecka kommer tandvården på besök och perioden med utvecklingssamtal går mot sitt slut.

Imorgon måndag kommer vi att få besök av en tandhygienist som ska berätta för oss hur vi bäst tar hand om tänder och tandkött. Det är efter första rasten på förmiddagen så det påverkar inte slöjden för 5B.

Hemuppgifter är det i svenska och matematik. I svenska är det kapitlet "Födelsemärket" som ska läsas tills läsning flyter. I engelska är det kapitel 12 som vi använder för att lära oss. Det är det längsta kapitlet hittills så det är en god idé att dela upp hemarbetet under veckan. Till både engelskan och svenskan finns det uppgifter som ska lämnas in digitalt senast på fredag. Vi kommer nu att köra en period med intensiv ord- och stavningsträning. Hör av er om ni har frågor.

Vänliga hälsningar
Erik och Camilla

Skarphagsskolan - Kärlek, Ordning, Framgång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar